Bemutatóterem: 1139 Budapest, Petneházy utca 82.Telefonszám: +36 20 611 9811
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Welcome visitor you can log in or create an account

MEGÉRKEZTÜNK!

Ismerd meg cégünket

 A csendes kávézó a sarkon, a legpörgősebb hely a városban, a hangulat, amiért mások Hozzánk utaznak - fények, színek, ízek, álmok, hangok, emlékek. Minden, ami gyönyörködtet, pihentet, feltölt, ellazít, megnyugtat, felráz és átjár. Egy új vendéglátóhely kialakításához van valami, ami igazán kell: képzelet. Átadni a megérkezés érzését az otthonunkon kívül is.

Cégünk 2013-ban alakult privát ügyfelek kiszolgálására, azonban a növekvő igényeknek és az egyedi gyártás fejlesztésének köszönhetően 2015-ben elérkezett az idő, hogy meglévő portfóliónkat bővítve közületi- és vendéglátó ipari projektek bútorozásával is foglalkozni tudjunk.

A megfontolt tervezés, élvonalbeli gyártási technológiák, minőségi anyagok és időtálló darabok hívei vagyunk, ezek alapján válogattuk termékkollekciónkat. Különleges hangsúlyt fektetünk a minőségi és biztonságos vendéglátó ipari gyerekbútorokra is, hogy a vendéglátóhelyek a legkisebbeknek is élvezetesé tehessék az ott töltött időt.

Tevékenységünk legfőbb különlegessége az egyedi gyártás lehetősége, amellyel minden projekt különlegessé és személyre szabottá tehető. Legtöbb bútorunkat egyedi kárpitozással, egyedi festéssel tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleink elképzeléseinek megfelelő szín-, és anyagkombinációt adhassuk át. A gyártói háttér kihasználása mellett fontos számunkra, hogy a lehető legtöbbet adjuk ügyfeleinknek és partnereinknek: tapasztalatot, segítséget, tanácsot és mindazt, ami különlegessé teszi a közös munkát.

Weboldalunk célja, hogy mind a tervezők és vendéglátóhely-tulajdonosok könnyedén megtalálhassák, leszűrhessék, kiválaszthassák a számukra megfelelő darabokat. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy a kezdeti tervektől a helyszíni összeszerelésig mindenben segítséget tudjunk nyújtani.

 

kep3

Log in or create an account

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account